Nettilbud | Fotballbøker på tilbud

Hvert fjerde år, omtrent på den tida da sola nekter å gå ned, inntreffer noe av det aller vakreste vi vet om: VM i fotball. 14. juni åpner ballet med oppgjøret Russland-Saudi-Arabia, den første av i alt 64 – sekstifire – kamper den neste måneden. Mmmm.

Før, under og etter disse kampene kommer du og vi til å diskutere, eller krangle, om hvilke elleve som startet for Norge mot Brasil i Marseilles, hva han tyske keeperen som slo ned Patrick Battison i semien i '82 het, og hvilke fire som delte toppscorer-tittelen i 2010. Eller vi kommer til å diskutere hvorfor i all verden VM spilles i Russland i år, og i Qatar om fire år.

Men uansett hva vi måtte mene om dette, og uansett hvem vi måtte holde med, så trengs det kunnskap – om alt og alle! Derfor har vi samlet en bunnsolid tropp med bøker som skulle forberede oss, underholde oss og, riktig, utdanne oss litt. Enten det er om den nevnte magiske kvelden i Marseilles, den kjederøkende barnelegen og vidunderlige spilleren Sokrates, dansk dynamitt, fotballøkonomi, eller rett og slett bare den ultimate guiden til årets VM. Heia VM!

NB: Merk at en del av titlene også er med på Pocketdealen 3 for 200,-.

Tilbudet gjelder kun på nett, t.o.m. mandag 16. juli klokka 10.00.


Viser 1 til 0 (av 0)