****: Live In Phoenix (m/DVD) (CD)

Fall Out Boy

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Thriller
  2. Grand Theft Autumn/Where Is Your Boy
  3. Sugar We´re Goin´ Down
  4. Our Lawyer Made Us Change The Name Of This Song So We Wouldn
  5. Hum Hallelujah
  6. Tell That Mick He Just Made My List Of Things To Do Today
  7. I´m Like A Lawyer With The Way I´m Always Trying To Get You
  8. Little Less Sixteen Candles A Little More Touch Me
  9. Beat It
  10. Golden
  11. This Ain´t A Scene It´s An Arms Race
  12. Thnks Fr Th Mmrs
  13. Take Over The Breaks Over
  14. Dance Dance
  15. Saturday
Disk 2
  1. DVD



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Fall Out Boy
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ISLB001093400.2