0:12 Revolution In Just Listening (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. What Happens On The Road Always Comes Home
  2. Cowards.com
  3. Burn Everything That Bears Our Name
  4. While The Jackass Operation Spins Its Wheels
  5. Sometimes Selling Out Is Waking Up
  6. Where The Hell Is Rick Thorne These Days
  7. Jesus In The Year 2000 Next On The Shit List
  8. Counting Murders And Drinking Beer (The $46000 Escape)
  9. They Always Come In Fall



Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Coalesce
Label Relapse Bestillingsnummer RPE767014.2