10 / Western Standard Time (CD)

Asleep At The Wheel

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Way Down Texas Way
  2. Tulsa Straight Ahead
  3. Coast To Coast
  4. House Of Blue Light
  5. Blowin´ Like A Bandit
  6. I Want A New Drug
  7. Big Foot Stomp
  8. Boogie Back To Texas
  9. String Of Pars
  10. Blues Stay Away From Me
  11. Chattanooga Choo Choo
  12. Don´t Let Go
  13. Hot Rod Lincoln
  14. That´s What I Like ´Bout The South
  15. That Lucky Old Sun (Just Rolls Around Heaven All Day)
  16. Walk On By
  17. San Antonio Rose
  18. Roly Poly
  19. Sugarfoot Rag
  20. Walking The Floor Over You


Utgitt 1987 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Asleep At The Wheel
Label Yellow Label Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SPV260782