100 Hits - Legends (5CD)

Louis Armstrong

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. When It's Sleepy Time Down South
  2. Mack The Knife
  3. When The Saints Go Marching In (live)
  4. Blueberry Hill
  5. Ain't Misbehavin'
  6. Dream A Little Dream Of Me
  7. That Lucky Old Sun
  8. C'Est Si Bon
  9. La Vie En Rose
  10. Takes Two To Tango
  11. Jeepers Creepers
  12. Kiss To Build A Dream On, A
  13. You Won't Be Satisfied (Until You Break My Heart)
  14. High Society Calypso
  15. Gone Fishin'
  16. Fine Romance, A
  17. Summertime
  18. Bess You Is My Woman Now
  19. Do You Know What It Means To Miss New Orleans
  20. That's My Home
Disk 2
  1. I Can't Give You Anthing But Love
  2. Sweethearts On Parade
  3. Struttin' With Some Barbecue
  4. Lazy Bones
  5. Mahogany Hall Stomp
  6. Perdido Street Blues
  7. Satchel Mouth Swing
  8. Dippermouth Blues
  9. Someday You'll Be Sorry
  10. Alexander's Ragtime Band
  11. I'll Be Glad When You're Dead (You Rascal You)
  12. I Want A Little Girl
  13. Sugar
  14. Baby Won't You Please Come Home
  15. I'm Confessin' (That I Love You)
  16. My Sweet Hunk O'Trash
  17. Blues For Yesterday
  18. Down In Honky Tonk Town
  19. When The Blues Were Born In New Orleans
  20. What Did I Do To Be So Black And Blue
Disk 3
  1. St. Louis Blues
  2. Savoy Blues
  3. West End Blues
  4. Tiger Rag
  5. Sweet Sue Just You
  6. Harlem Stomp
  7. 2.19 Blues
  8. Wolverine Blues
  9. Save It Pretty Mama
  10. Hear Me Talkin' To Ya
  11. I'm In The Mood For Love
  12. On The Sunny Side Of The Street
  13. Public Melody Number One
  14. I Hope Gabriel Likes My Music
  15. Rhythm Saved The World
  16. I'm Putting All My Eggs In One Basket
  17. Was I To Blame For Falling In Love With You
  18. Red Sails In The Sunset
  19. I Wonder Who
  20. I'm Shooting High
Disk 4
  1. Stardust
  2. Lazy River
  3. Bessie Couldn't Help It
  4. Blue Turning Grey Over You
  5. I'm A Ding Dong Daddy (From Dumas)
  6. When You're Smiling
  7. After You've Gone
  8. Some Of These Days
  9. That Rhythm Man
  10. Exactly Like You
  11. Dear Old Southland
  12. I Can't Believe That You're In Love With Me
  13. Dinah
  14. St. James Infirmary
  15. You're Lucky To Me
  16. You're Driving Me Crazy
  17. Them There Eyes
  18. Georgia On My Mind
  19. Between The Devil And The Deep Blue Sea
  20. I Ain't Got Nobody
Disk 5
  1. Potato Head Blues
  2. Willie The Weeper
  3. Melancholy Blues
  4. Alligator Crawl
  5. Weary Blues
  6. Wild Man Blues
  7. Twelfth Street Rag
  8. Keyhole Blues
  9. Hotter Than That
  10. Monday Date, A
  11. Sugar Foot Strut
  12. Squeeze Me
  13. Heebie Jeebies
  14. Cornet Chop Suey
  15. Muskrat Ramble
  16. Who's It
  17. Oriental Strut
  18. You Made Me Love You
  19. S.O.L. Blues
  20. Jazz Lips


Utgitt 2010 Format 5CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 100 Artist Louis Armstrong
Label Demon Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer LEGENDS014CD