12 Shades Of Brown (CD)

Junior Brown

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. My Baby Don't Dance To Nothing But Ernest Tubb
  2. Baby Let The Bad Times Be
  3. Free Born Man
  4. They Don't Choose To Live That Way
  5. Too Many Nights In A Roadhouse
  6. Hillbilly Hula Gal
  7. Way To Survive
  8. Broke Down South Of Dallas
  9. What's Left Just Won't Go Right
  10. Moan All Night Long
  11. Coconut Island
  12. Don't Sell The Farm


Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Country Antall spor 12
Artist Junior Brown Label Curb
Leverandør Import Bestillingsnummer CBSM77635.2