16 Biggest Hits (CD)

Lynn Anderson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Ride, Ride, Ride
  2. If I Kiss You (Will You Go Away)
  3. Promises, Promises
  4. No Another Time
  5. Big Girls Don´t Cry
  6. Flattery Will Get You Everywhere
  7. That´s A No No
  8. Stay There Till I Get There
  9. Rose Garden
  10. You´re My Man
  11. How Can I Unlove You
  12. Fool Me
  13. Cry
  14. Keep Me In Mind
  15. What A Man My Man Is
  16. Top Of The World



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Lynn Anderson
Label Columbia Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY94245.2