16 Biggest Hits (CD)

Ricky Van Shelton

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Somebody Lied
  2. Life Turned Her That Way
  3. Don´t We All Have The Right
  4. I´ll Leave This World Loving You
  5. From A Jack To A King
  6. Living Proof
  7. I´ve Cried My Last Tear For You
  8. I Am A Simple Man
  9. Keep It Between The Lines
  10. Statue Of A Fool
  11. I Meant Every Word He Said
  12. Backroads
  13. (I Got) A Hole In My Pocket
  14. Life´s Little Ups And Downs
  15. Crime Of Passion
  16. Wild Man


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Ricky Van Shelton
Label Sony Music Leverandør Import
Bestillingsnummer SNYL783115.2