16 Biggest Hits (CD)

Charlie Rich

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Take It On Home
  2. Behind Closed Doors
  3. Most Beautiful Girl In The World, The
  4. Very Special Love Song, A
  5. I Love My Friend
  6. My Elusive Dreams
  7. Every Time You Touch Me (I Get High)
  8. All Over Me
  9. Since I Fell For You
  10. America The Beautiful
  11. Easy Look
  12. Rollin´ With The Flow
  13. Beautiful Woman
  14. On My Knees
  15. Spanish Eyes
  16. Amazing Grace



Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Country Antall spor 16
Artist Charlie Rich Label Columbia
Leverandør Import Bestillingsnummer SNY69740.2