16 Biggest Hits (CD)

George Jones & Tammy Wynette

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Take Me
  2. Ceremony, The
  3. Let's Build A World Together
  4. We're Gonna Hold On
  5. Golden Ring
  6. Jet Set, (We're Not) The
  7. Near You
  8. We Loved It Away
  9. God's Gonna Get 'Cha (For That)
  10. Southern California
  11. Two Story House
  12. Pair Of Old Sneakers, A
  13. Something To Brag About
  14. There's Power In Our Love
  15. Keep The Change
  16. Roll In My Sweet Baby's Arms



Format CD Sjanger Country
Antall spor 16 Artist George Jones & Tammy Wynette
Label Columbia Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY69969.2