16 Biggest Hits (CD)

Lefty Frizzell

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. If You´ve Got The Money I´ve Got The Time
  2. I Love You Thousand Ways
  3. Look What Thoughts Will Do
  4. I Want To Be With You Always
  5. Always Late (With Your Kisses)
  6. Mom And Dad´s Waltz
  7. Travellin´ Blues
  8. I´m An Old, Old Man (Tryin´ To Live While I Can)
  9. Just Can´t Live That Fast (Anymore)
  10. Long Black Veil, The
  11. Saginaw, Michigan
  12. She´s Gone, Gone, Gone
  13. I´m Not The Man I´m Supposed to Be
  14. How Far Down Can I Go
  15. I Never Go Around Mirrors
  16. That´s The Way Love Goes


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Lefty Frizzell
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY94560.2