16 Biggest Hits (CD)

Patty Loveless

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Timber, I´m Falling In Love
  2. Chains
  3. Blame It On Your Heart
  4. You Will
  5. How Can I Help You Say Goodbye
  6. I Try To Think About Elvis
  7. Here I Am
  8. You Don´t Even KNow Who I Am
  9. Halfway Down
  10. You Can Feel Bad
  11. Thousand Times A Day, A
  12. Lonely Too Long
  13. She Drew A Broken Heart
  14. You Don´t Seem To Miss Me - (with George Jones)
  15. That´s The Kind Of Mood I´m In
  16. Lovin´ All Night



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Patty Loveless
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY703351.2