16 Biggest Hits (CD)

Ronnie Milsap

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Pure Love
  2. Smokey Mountain Rain
  3. It Was Almost Like A Song
  4. I´m A Stand By My Woman Man
  5. Daydreams About Night Things
  6. I´d Be A Legend In My Time
  7. Lost In The Fifties Tonight
  8. Please Don´t Tell Me How The Story Ends
  9. There´s No Gettin´ Over Me
  10. Stranger In My House
  11. My Heart
  12. A Woman In Love
  13. I Wouldn´t Have Missed It For The World
  14. Only One Love IN My Life
  15. Any Day Now
  16. Let My Love Be Your Pillow


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Ronnie Milsap
Label RCA Leverandør Import
Bestillingsnummer SNYL783116.2