16 Most Requested Songs (CD)

Jim Nabors

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Impossible Dream
  2. A Time For Us
  3. Try To Remember
  4. Love Is Blue
  5. Love Me With All Your Heart
  6. Somewhere My Love
  7. What Now My Love
  8. My Cup Runneth Over
  9. The Lord´s Prayer
  10. Just A Closer Walk With Thee
  11. You´ll Never Walk Alone
  12. More
  13. You Don´t Have To Say You Love Me
  14. Jean
  15. Sunrise, Sunset
  16. And This Is My Beloved



Format CD Sjanger Pop
Antall disker 1 Antall spor 16
Artist Jim Nabors Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer CBS44404