20 All-Time Greatest Hits (USA-import) (CD)

Sonny James

199,00 19900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Young Love
  2. You're The Only World I Know
  3. Behind The Tear
  4. Take Good Care Of Her
  5. I'll Never Find Another You
  6. It's The Little Things
  7. Only The Lonley (Know The Way I Feel)
  8. Heaven Says Hello
  9. Since I Met You Baby
  10. Endlessly
  11. Born To Be With You
  12. Running Bear
  13. A World Of Our Own
  14. It's Just A Matter Of Time
  15. Don't Keep Me Hangin' On
  16. Empty Arms
  17. Bright Lights, Big City
  18. That's Why I Love You
  19. I'll Keep Holding On (Just To Your Love)
  20. True Love's A Blessing


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Sonny James
Label Tee Vee Records Bestillingsnummer TVR704.2