20 Greatest Hits (CD)

Tyrone Davis

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Can I Change My Mind
  2. Woman Needs To Be Loved, A
  3. Is It Something You´ve Got
  4. Turn Back The Hands Of Time
  5. I´ll Be Right Here
  6. Let Me Back In
  7. Could I Forget You
  8. One-Way Ticket (To Nowhere)
  9. You Keep Me Holding On
  10. I Had It All The Time
  11. Was I Just A Fool
  12. If You Had A Change In Mind
  13. Without You In My Life
  14. There It Is
  15. Wrapped Up In Your Warm And Tender Love
  16. I Wish It Was Me
  17. What Goes Up (Must Come Down)
  18. Happiness Is Being With You
  19. Turning Point
  20. It´s So Good (To Be Home With You)


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 20
Artist Tyrone Davis Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer BRW33008