20 Greatest Hits (CD)

Tanya Tucker

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Black Water Bayou - (previously unreleased)
  2. Walking Shoes
  3. Some Kind Of Trouble
  4. Little Things
  5. Don't Go Out
  6. Soon
  7. Down To My Last Teardrop
  8. Tell Me About It - (with Delbert McClinton)
  9. Two Sparrows In A Hurricane
  10. Hangin' In
  11. It Won't Be Me
  12. I'll Take Today
  13. Oh What It Did To Me
  14. My Arms Stay Open All Night
  15. It's A Little Too Late
  16. We Don't Have To Do This
  17. If Your Heart Ain't Busy Tonight
  18. Right About Now
  19. What Do I Do With Me (Without You)
  20. Delta Dawn



Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Country Antall spor 20
Artist Tanya Tucker Label Nashville
Leverandør Import Bestillingsnummer CAP22093.2


Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i