20 Of Hank Williams' Greatest Hits (CD)

Hank Williams

179,00 17900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer


  1. Your Cheatin' Heart
  2. Move It On Over
  3. I'm So Lonesome I Could Cry
  4. Ramblin' Man
  5. My Heart Would Know
  6. Kaw-Liga
  7. Cold Cold Heart
  8. Lovesick Blues
  9. Honky Tonk Blues
  10. Honky Tonkin'
  11. There'll Be No Teardrops Tonight
  12. Jambalaya (On The Bayou)
  13. Hey Good Lookin'
  14. Window Shopping
  15. I Can't Help It (If I'm Still In Love With You)
  16. Half As Much
  17. Why Don't You Love Me
  18. You Win Again
  19. Baby We're Really In Love
  20. Take These Chains From My Heart


Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Hank Williams
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MERN536029.2