20th Century Drifter - The MCA Years (UK-import) (2CD)

Marty Robbins

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Twentieth Century Drifter
  2. I Heard the Bluebirds Sing
  3. The Way I'm Needing You
  4. You're an Angel Disguised As a Girl
  5. Georgia Blood
  6. Don't You Think
  7. Mother Knows Best
  8. Darling Come Home
  9. Love Needs
  10. I Couldn't Believe It Was True
  11. Queen of the Big Rodeo
  12. I'm Wanting to
  13. Two Gun Daddy
  14. Crawling on My Knees
  15. Franklin, Tennessee
  16. She's Too Good to Be True
  17. Life
  18. If There's Still Another Mountain
  19. The Taker
  20. Love Me (feat. Jeane Pruet)
  21. This Much a Man
  22. Funny Face
  23. You Don't Really Know
  24. Guess I'll Just Stand Here Looking Dumb
  25. A Man and a Train
  26. Las Vegas, Nevada
  27. Pretend
  28. Up to My Shoulders in a Heartache
  29. Walking Piece of Heaven
  30. Martha, Oh Martha
  31. Leaving Is a Whole Lot Harder
  32. Overhurt and Underloved
  33. It's Not Love (But It's Not Bad)
  34. Eyes
  35. Making the Most of a Heartache
  36. San Francisco Teardrops
  37. It Takes Faith


Utgitt 2014 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 37 Artist Marty Robbins
Label Humphead Bestillingsnummer HUMP161