21 #1 Hits: The Ultimate Collection (CD)

Buck Owens

149,25 14925 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Streets Of Bakersfield - with Dwight Yoakam
  2. Act Naturally
  3. Love's Gonna Live Here
  4. My Heart Skips A Beat
  5. Together Again
  6. I Don't Care (Just As Long As You Love Me)
  7. I've Got A Tiger By The Tail
  8. Before You Go
  9. Only You (Can Break My Heart)
  10. Buckaroo
  11. Waitin' In Your Welfare Line
  12. Think Of Me
  13. Open Up Your Heart
  14. Where Does The Good Times Go
  15. Sam's Place
  16. Your Tender Loving Care
  17. How Long Will My Baby Be Gone
  18. Who's Gonna Mow Your Grass
  19. Tall Dark Stranger
  20. Johnny B Goode
  21. Made In Japan



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Buck Owens
Label Rhino Bestillingsnummer RHI74093.2