30th Anniversary Special (CD)

Dry Branch Fire Squad

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I've Lived A Lot In My Time
  2. Devil Take The Farmer
  3. I Saw A Man At Close Of Day
  4. Rollin' On Rubber Wheels
  5. Church By The Road
  6. He's Coming To Us Dead (previously unreleased)
  7. Distant Land To Roam
  8. Over In The Glory Land
  9. Do You Ever Dream Of Me
  10. Honest Farmer
  11. Long Journey
  12. Oak Grove Church
  13. Hide You In The Blood
  14. Golden Ring (previously unreleased)
  15. Carolyn At The Broken Wheel Inn
  16. When I Went Down In The Valley To Pray
  17. Orphan Train
  18. While Roving On Last Winter's Night
  19. Dip Your Fingers In Some Water
  20. We Believe In Happy Endings
  21. How Great Thou Art (previously unreleased)


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Dry Branch Fire Squad
Label Rounder Leverandør Import
Bestillingsnummer RRCD585


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende