35 Biggest Hits (2CD)

Tim McGraw

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Indian Outlaw
  2. Don't Take The Girl
  3. Down On The Farm
  4. Not A Moment Too Soon
  5. I Like It, I Love It
  6. Can't Be Really Gone
  7. She Never Lets It Go To Her Heart
  8. It's Your Love (feat. Faith Hill)
  9. Everywhere
  10. Just To See You Smile
  11. One Of These Days
  12. Where The Green Grass Grows
  13. For A Little While
  14. Please Remember Me
  15. Something Like That
  16. My Best Friend
  17. My Next Thirty Years
  18. Grown Men Don't Cry
  19. Angry All The Time
Disk 2
  1. Cowboy In Me
  2. Red Ragtop
  3. She's My Kind Of Rain
  4. Real Good Man
  5. Watch The Wind Blow By
  6. Live Like You Were Dying
  7. Back When
  8. My Old Friend
  9. When The Stars Go Blue
  10. My Little Girl
  11. Last Dollar (Fly Away)
  12. If You're Reading This
  13. Let It Go
  14. Southern Voice
  15. Felt Good On My Lips
  16. Better Than I Used To Be
  17. Just When I Needed You Most (Live)


Utgitt 2015 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 36 Artist Tim McGraw
Label Curb Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0715187942226


Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i