#392: The EP Collection (CD)

Marshall Crenshaw

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Grab the Next Train
  2. Move Now
  3. Red Wine
  4. Driving and Dreaming
  5. Stranger and Stranger
  6. I Don t See You Laughing Now
  7. No Time
  8. (They Long to Be) Close to You
  9. Never To Be Forgotten
  10. Right Here Now
  11. Didn t Want to Have to Do It
  12. Made My Bed (Gonna Lie In It)
  13. Man With Money (Live with the Bottle Rockets)
  14. Front Page News (Demo)


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Artist Marshall Crenshaw Label Red River Entertainment
Bestillingsnummer RRV167.2