4 - 2013 Edition (CD)

Beyoncé

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Hennes posisjon innen urban pop og R&B er enestående. Snaue tre år etter det todelte suksessalbumet I Am… Sasha Fierce, med superhits som "If I Were A Boy", "Halo" og "Single Ladies (Put A Ring On It)", følger Beyoncé endelig opp med nytt materiale.

Første single fra 4 var girl power-manifestet "Run The World (Girls)", en forrykende dancehall-låt med Diplo, The-Dream og Switch på lista over låtskrivere og produsenter. Her er den i godt, variert selskap: Den nydelige balladen "1+1"er et stykke tidløs pop som hinter til så vel Sam Cooke som Prince, mens "Best Thing I Never Had" får utfolde seg i den mer dramatiske enden av R&B-skalaen. "Party" er på sin side en funky festkaramell med gjestevers av André 300 og produksjon av Kanye, herlig lettbente "Love On Top" er 80-talls-Whitney opp av dage og "End Of Time" blander tunge, afrikanske rytmer med amorøse tekstlinjer.

Beyoncé henter inspirasjon fra Fela Kuti, M.I.A., Lauryn Hill, Stevie Wonder, Michael Jackson og DeBarge, som vokalist er hun mer uhemmet enn noensinne og - kanskje viktigst - hun spiller på et voldsomt spekter av følelser. 4 byr på alt fra det varmt moderlige til det selvstendige og lynfrekke, levert av en voksen artist med stort hjerte og misunnelsesverdig dansefot.

Denne utgaven kom ut i april 2013 og inneholder to nye låter samt en annen låtrekkefølge i forhold til originalen.
Sporliste
 1. Love On Top
 2. Party
 3. Schoolin´ Life
 4. Countdown
 5. I Miss You
 6. Dance For You
 7. I Care
 8. Rather Die Young
 9. 1+1
 10. End Of Time
 11. Run The World (Girls)
 12. Best Thing I Never Had
 13. Start Over
 14. I Was Here
Produktfakta
Utgitt 2011 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Beyoncé
Label Columbia Bestillingsnummer 0887254236627