40 #1 Hits (2CD)

Merle Haggard

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Branded Man
  2. Fugitive, The
  3. Mama Tried
  4. Sing Me Back Home
  5. Legend Of Bonnie And Clyde, The
  6. Hungry Eyes
  7. Okie From Muskogee
  8. Workin' Man Blues
  9. Fightin' Side Of Me, The
  10. Daddy Frank (The Guitar Man)
  11. Carolyn
  12. Grandma Harp
  13. It's Not Love (But It's Not Bad)
  14. Everybody's Had The Blues
  15. I Wonder If They Ever Think Of Me
  16. If We Make It Through December
  17. Old Man From The Mountain
  18. Things Aren't Funny Anymore
  19. Always Wanting You
  20. It's All In The Movies
Disk 2
  1. Kentucky Gambler
  2. Movin' On
  3. Cherokee Maiden
  4. Roots Of My Raisin', The
  5. I Think I'll Stay Here And Drink
  6. I'm Always On A Mountain When I Fall
  7. If We're Not Back In Love By Monday
  8. Bar Room Buddies
  9. My Favorite Memory
  10. Big City
  11. Yesterday's Wine - (with George Jones)
  12. Going Where The Lonely Go
  13. Pancho And Lefty - (with Willie Nelson)
  14. You Take Me For Granted
  15. Let's Chase Each Other Around The Room
  16. Someday When Things Are Good
  17. That's The Way Love Goes
  18. Place To Fall Apart, A
  19. Natural High
  20. Twinkle Twinkle Lucky Star


Utgitt 2004 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 40 Artist Merle Haggard
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CAP95627B.2


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også