40 #1 Hits (2CD)

Ronnie Milsap

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Pure Love
  2. Please Don´t Tell Me How The Story Ends
  3. (I´d Be) A Legend In My Time
  4. Too Late To Worry, Too Blue To Cry
  5. Daydreams About Night Things
  6. Just In Case
  7. What Goes On When The Sun Goes Down
  8. I´m A Stand By My Woman Man
  9. Let My Love Be Your Pillow
  10. It Was Almost Like A Song
  11. What A Difference You´ve Made In My Life
  12. Only One Love In My Life
  13. Let´s Take The Long Way Around The World
  14. Back On My Mind Again
  15. Nobody Likes Sad Songs
  16. Why Don´t You Spend the Night
  17. My Heart
  18. Cowboys And Clowns
  19. Smoky Mountain Rain
  20. Am I Losing You
  21. (There´s) No Gettin´ Over Me
  22. I Wouldn´t Have Missed It For The World
  23. Any Day Now
Disk 2
  1. He Got You
  2. Inside
  3. Stranger In My House
  4. Don´t You Know How Much I Love You
  5. Show Her
  6. Still Losing You
  7. She Keeps The Home Fires Burning
  8. Lost In The Fifties Tonight (In The Still Of The Night)
  9. Happy, Happy Birthday Baby
  10. In Love
  11. How Do I Turn You On
  12. Snap Your Fingers
  13. Make No Mistake, She´s Mine
  14. Where Do The Nights Go
  15. Don´t You Ever Get Tired (Of Hurting Me)
  16. A Woman In Love
  17. Stranger Things Have Happened
  18. Since I Don´t Have You
  19. Livin´ On Love
  20. Time, Love & Money


Format 2CD Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 43
Artist Ronnie Milsap Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer CAP48871