40 Odd Years (4CD+DVD)

Loudon Wainwright III

749,00 74900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Omfattende karriereoppsummering fra folktrubaduren, humoristen, hverdagspoeten, skuespilleren og Grammy-vinneren Loudon Wainwright III.

40 Odd Years inneholder sanger fra hele Wainwrights karriere, inkludert 1973-genistrekene som "The Man Who Couldn't Cry" fra (noen tiår senere innspilt av Johnny Cash og produsent Rick Rubin) og den snodige hitlåta "Dead Skunk". Her er også materiale fra hans senere prosjekter som Grammy-belønnede High Wide & Handsome: The Charlie Poole Project, i tillegg til en DVD med spilletid på over tre timer. Sistnevnte byr på en ekstremt sjelden dokumentar opprinnelig laget for nederlandsk fjernsyn, TV-opptredener fra BBC, Saturday Night Live og Austin City Limits, i tillegg til flere tidligere uutgitt konsertutdrag.

Etter 40 år som disse er det bare å håpe på 40 nye. Eller som kompis og stjerneregissør Judd Apatow sier i sin introduksjon: "I wanted to do what he has always done: to be brutally honest, emotional, hilarious and sweet all at the same time. Whenever I wonder what my tone might be, if I am confused, I just listen to a Loudon Wainwright song."

NB! DVD-en har amerikansk sone 1, dette fordrer at man har sonefri DVD-spiller for å få den avspilt.


Disk 1
  1. School Days
  2. I Don't Care
  3. Uptown
  4. Be Careful There's A Baby In The House
  5. Saw Your Name In The Paper
  6. Dead Skunk
  7. New Paint
  8. Drinking Song
  9. The Swimming Song
  10. Dilated To Meet You
  11. Down Drinking At the Bar
  12. The Man Who Couldn't Cry
  13. Whatever Happened To Us? (Live)
  14. Crime Of Passion (Live)
  15. Kick In The Head (Live)
  16. Summer's Almost Over
  17. Just Like President Thieu
  18. Golfin' Blues
  19. The Heckler
  20. Natural Disaster
  21. Red Guitar
  22. Hollywood Hopeful
  24. Grammy Song
Disk 2
  1. Westchester County
  2. I'm Alright
  3. Screaming Issue
  4. Unhappy Anniversary
  5. Your Mother And I
  6. Synchronicity
  7. Hard Day On The Planet
  8. You Don't Want To Know
  9. Bill Of Goods
  10. Thanksgiving
  11. Your Father's Car
  12. When I'm At Your House
  13. The Picture
  14. Men
  15. So Many Songs
  16. Tip That Waitress
  17. I'd Rather Be Lonely
  18. April Fool's Day Morn
  19. The Acid Song
  20. IWIWAL
  21. A Year
  22. Dreaming
Disk 3
  1. So Damn Happy
  2. Primrose Hill
  3. Bein' A Dad
  4. Four Mirrors
  5. It's Love And I Hate It
  6. Christmas Morning
  7. Pretty Good Day
  8. White Winos
  9. Bed
  10. Surviving Twin
  11. The Shit Song (Live)
  12. Between (Live)
  13. My Biggest Fan
  14. When You Leave
  15. Make Your Mother Mad
  16. Daughter
  17. Grey In L.A.
  18. Muse Blues
  19. Motel Blues
  20. The Deal
  21. Rowena
  22. High Wide & Handsome
Disk 4
  1. Weave Room Blues
  2. McSorley's
  3. Black Uncle Remus (Demo)
  4. Funny Having Money
  5. The Hardy Boys At The Y
  6. Laid (Live)
  7. Outsidey (Live)
  8. That Cat
  9. Surfin' Queen (Demo)
  10. Newt
  11. 4X10 (Live)
  12. Somethin' Stupid
  13. The Miles (Live)
  14. So Good So Far (Live)
  15. Big Fish
  16. No Sure Way
  17. Hey There 2nd Grader
  18. More I Cannot Wish You
  19. Florida (Lucky You)
  20. Hank And Fred (Live)
  21. Your Eyes (Demo)
  22. Dead Man
  23. At The End Of A Long Lonely Day
Disk 5
  1. One Man Guy (BBC4 Sessions) (DVD)
  2. Heaven (BBC4 Sessions) (DVD)
  3. When You Leave (BBC4 Sessions) (DVD)
  4. Half Fist (BBC4 Sessions) (DVD)
  5. Reciprocity (Loudon Wainwright III At The BBC) (DVD)
  6. Roll In My Sweet Baby's Arms (Loudon Wainwright III At The BBC) (DVD)
  7. Unrequited To The Nth Degree (Loudon Wainwright III At The BBC) (DVD)
  8. Dump The Dog And Feed The Garbage (Loudon Wainwright III At The BBC) (DVD)
  9. Glad To See You've Got Religion (Loudon Wainwright III At The BBC) (DVD)
  10. Motel Blues (Loudon Wainwright III At The BBC) (DVD)
  11. Rufus Is A Tit Man (Loudon Wainwright III At The BBC) (DVD)
  12. Cardboard Boxes (Loudon Wainwright III At The BBC) (DVD)
  13. Thanksgiving (Loudon Wainwright III At The BBC) (DVD)
  14. Hitting You (Loudon Wainwright III At The BBC) (DVD)
  15. Career Moves (Loudon Wainwright III At The BBC) (DVD)
  16. The End Has Begun (Entertainment Deck) (DVD)
  17. My Mother And My Sweetheart (Hide Wide & Handsome - The Charlie Poole Project) (DVD)
  18. Needless To Say (The Basement) (DVD)
  19. Lullaby (Austin City Limits) (DVD)
  20. Living Alone (Austin City Limits) (DVD)
  21. Homeless (Austin City Limits) (DVD)
  22. Tonya's Twirls (Austin City Limits) (DVD)
  23. OGM (Austin City Limits) (DVD)
  24. Bicentennial (Saturday Night Live) (DVD)
  25. Unrequited To The Nth Degree (Saturday Night Live) (DVD)
  26. New Pain (The Garfield House) (DVD)
  27. Absence Makes The Heart Grow Fonder (The Garfield House) (DVD)
  28. Roll In My Sweet Baby's Arms (The Garfield House) (DVD)
  29. June Apple (The Garfield House) (DVD)
  30. Unhappy Anniversary (The Garfield House) (DVD)
  31. Kings And Queens (The Garfield House) (DVD)
  32. Grey In L.A. (826LA Benefit) (DVD)
  33. Daughter (826LA Benefit) (DVD)
  34. Kick In The Head (PBS Soundstage) (DVD)
  35. Passion Play (McCabe's Guitar Shop) (DVD)
  36. Fear With Flying (The Mike Douglas Show) (DVD)
  37. A Father And A Son (Nightline) (DVD)
  38. IDTTYWLM (Carrott Confidential) (DVD)
  39. A Father And A Son (DVD)


Utgitt 2011 Format 4CD+DVD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 131 Artist Loudon Wainwright III
Label Shout! Factory Leverandør Import
Bestillingsnummer SHFA12189.2