179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Hennes posisjon innen urban pop og R&B er enestående. Snaue tre år etter det todelte suksessalbumet I Am… Sasha Fierce, med superhits som "If I Were A Boy", "Halo" og "Single Ladies (Put A Ring On It)", følger Beyoncé endelig opp med nytt materiale.

Første single fra 4 var girl power-manifestet "Run The World (Girls)", en forrykende dancehall-låt med Diplo, The-Dream og Switch på lista over låtskrivere og produsenter. Her er den i godt, variert selskap: Den nydelige balladen "1+1"er et stykke tidløs pop som hinter til så vel Sam Cooke som Prince, mens "Best Thing I Never Had" får utfolde seg i den mer dramatiske enden av R&B-skalaen. "Party" er på sin side en funky festkaramell med gjestevers av André 300 og produksjon av Kanye, herlig lettbente "Love On Top" er 80-talls-Whitney opp av dage og "End Of Time" blander tunge, afrikanske rytmer med amorøse tekstlinjer.

Beyoncé henter inspirasjon fra Fela Kuti, M.I.A., Lauryn Hill, Stevie Wonder, Michael Jackson og DeBarge, som vokalist er hun mer uhemmet enn noensinne og - kanskje viktigst - hun spiller på et voldsomt spekter av følelser. 4 byr på alt fra det varmt moderlige til det selvstendige og lynfrekke, levert av en voksen artist med stort hjerte og misunnelsesverdig dansefot.

Sporliste

 1. 1+1
 2. I Care
 3. I Miss You
 4. Best Thing I Never Had
 5. Party - feat. Andre 3000
 6. Rather Die Young
 7. Start Over
 8. Love On Top
 9. Countdown
 10. End of Time
 11. I Was Here
 12. Run the World (Girls)

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Beyoncé
Label Columbia Bestillingsnummer SNY542366.2