50 At Fifty (3CD)

The Hollies

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
50 år etter at The Hollies slapp sitt første album, feirer de jubileet med den triple samleplata 50 At Fifty. Her får vi 50 låter som speiler hele karrieren til de harmoniserende pop-pionerene, inkludert alle deres største hits, flere livespor og den nye låta "Skylarks".


Disk 1
  1. (Ain't That) Just Like Me
  2. Searchin'
  3. Stay
  4. Just One Look
  5. Here I Go Again
  6. We're Through
  7. Yes I Will
  8. I'm Alive
  9. Look Through Any Window
  10. If I Needed Someone
  11. I Can't Let Go
  12. Bus Stop
  13. Pay You Back With Interest
  14. Stop Stop Stop
  15. On A Carousel
  16. Carrie Anne
  17. King Midas In Reverse
  18. Jennifer Eccles
  19. Listen To Me
  20. Sorry Suzanne
Disk 2
  1. He Ain't Heavy He's My Brother
  2. I Can't Tell The Bottom From The Top
  3. Gasoline Alley Bred
  4. Hey Willy
  5. The Baby
  6. Long Cool Woman (In A Black Dress)
  7. Magic Woman Touch
  8. The Day That Curly Billy Shot Down Crazy Sam McGee
  9. The Air That I Breathe
  10. Lonely Hobo Lullaby
  11. I'm Down
  12. 4th July, Asbury Park (Sandy)
  13. There's Always Goodbye
  14. Boulder To Birmingham
  15. Too Young To Be Married (Live)
  16. Daddy Don't Mind
Disk 3
  1. Hello To Romance
  2. Amnesty
  3. Soldier's Song
  4. Heartbeat
  5. If The Lights Go Out (First Version)
  6. Take My Love And Run
  7. Stop In The Name Of Love
  8. Let Her Go Down
  9. Too Many Hearts Get Broken
  10. Laughter Turns To Tears
  11. So Damn Beautiful
  12. On A Carousel (Live)
  13. Then, Now, Always (Dolphin Days) (Live)
  14. Skylarks


Utgitt 2014 Format 3CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 50 Artist The Hollies
Label Parlophone UK Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0825646223541


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også