50 Golden Greats: The Complete Early Years (2CD)

Patsy Cline

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Hidin’ Out
  2. Turn The Cards Slowly
  3. A Church, A Courtroom, And Then Goodbye
  4. Honky Tonk Merry-Go-Round
  5. I Love You Honey
  6. Come On In
  7. I Cried All The Way To The Altar
  8. Stop, Look And Listen
  9. I’ve Loved And Lost Again
  10. Dear God
  11. He Will Do For You
  12. Walkin’ After Midnight
  13. The Heart You Break May Be Your Own
  14. Pick Me Up On Your Way Down
  15. A Poor Man’s Roses
  16. Today, Tomorrow And Forever
  17. Fingerprints
  18. A Stranger In My Arms
  19. Don’t Ever Leave Me
  20. Try Again
  21. Too Many Secrets
  22. Then You’ll Know
  23. Three Cigarettes In An Ashtray
Disk 2
  1. That Wonderful Someone
  2. In Care Of The Blues
  3. Hungry For Love
  4. I Can’t Forget
  5. I Don’t Wanta
  6. Ain’t No Wheels On This Ship
  7. Stop The World
  8. Walking Dream
  9. Cry Not For Me
  10. If I Could See The World
  11. Just Out Of Reach
  12. I Can See An Angel
  13. Come On In
  14. Let The Teardrops Fall
  15. Never No More
  16. If I Could Only Stay Asleep
  17. I’m Moving Along
  18. I’m Blue Again
  19. Love Me, Love Me Honey Do
  20. Yes I Understand
  21. Gotta Lot Of Rhythm In My Soul
  22. Life’s Railway To Heaven
  23. Just A Closer Walk With Thee
  24. Lovesick Blues
  25. How Can I Face Tomorrow
  26. There She Goes
  27. Crazy Dreams


Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 50 Artist Patsy Cline
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer EMWK450815.2