50 Number Ones (2CD)

George Strait

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. I Hate Everything
  2. Fool Hearted Memory
  3. Fire I Can't Put Out, A
  4. You Look So Good In Love
  5. Right Or Wrong
  6. Let's Fall To Pieces Together
  7. Does Fort Worth Ever Cross Your Mind?
  8. Chair, The
  9. Nobody In His Right Mind Would've Left Her
  10. It Ain't Cool To Be Crazy About You
  11. Ocean Front Property
  12. All My Ex's Live In Texas
  13. Am I Blue
  14. Famous Last Words Of A Fool
  15. Baby Blue
  16. If You Ain't Lovin' (You Ain't Livin')
  17. Baby's Gotten Good At Goodbye
  18. What's Going On In Your World
  19. Ace In The Hole
  20. Love Without End, Amen
  21. I've Come To Expect It From You
  22. If I Know Me
  23. You Know Me Better Than That
  24. Chill Of An Early Fall, The
  25. So Much Like My Dad
  26. I Cross My Heart
Disk 2
  1. Heartland
  2. Easy Come, Easy Go
  3. I'd Like To Have That One Back
  4. Man In Love With You, The
  5. Big One, The
  6. You Can't Make A Heart Love Sombody
  7. Lead On
  8. Check Yes Or No
  9. I Know She Still Loves Me
  10. Blue Clear Sky
  11. Carried Away
  12. I Can Still Make Cheyenne
  13. One Night At A Time
  14. Carrying Your Love With Me
  15. Today My World Slipped Away
  16. Round About Way
  17. I Just Want To Dance With You
  18. True
  19. We Really Shouldn't Be Doing This
  20. Write This Down
  21. Best Day, The
  22. Go On
  23. Run
  24. Living And Living Well
  25. She'll Leave You With A Smile



Utgitt 2004 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 51 Artist George Strait
Label MCA Nashville Bestillingsnummer AAB000045902