50th Anniversary Celebration (CD)

Irma Thomas

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Got To Bring It With You
  2. Let It Be Me
  3. I´m Your Puppet
  4. Loving Arms
  5. There Must Be A Better World Somewhere
  6. The New Rules
  7. Another Man Done Gone
  8. What Can I Do
  9. I Count The Tears
  10. Old Records
  11. Back Water Blues
  12. In the Middle Of It All
  13. Sweet Touch Of Love
  14. Your Ship Has Sailed
  15. River Is Waiting


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Irma Thomas
Label Rounder Leverandør Import
Bestillingsnummer ROUP612214.2