50th Anniversary Collection (2CD)

Jim Croce

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Spin Spin Spin
  2. Vespers
  3. Big Wheel
  4. Cigarettes, Whiskey & Wild, Wild Women
  5. I Remember Her
  6. Cotton Mouth River
  7. More Than That Tomorrow
  8. The Migrant Worker
  9. Child Of Midnight
  10. Stone Walls
  11. King´s Song
  12. Mississippi Lady
  13. Which Way Are You Goin´
  14. Rapid Roy (The Stock Car Boy)
  15. You Don´t Mess Around With Jim
  16. Tomorrow´s Gonna Be A Brighter Day
  17. New York´s Not My Home
  18. Hard Time Losin´ Man
  19. Photographs And Memories
  20. Walkin´ Back To Georgia
  21. Operator (That´s Not The Way It Feels)
  22. Time In A Bottle
  23. Box #10
  24. A Long Time Ago
Disk 2
  1. Hey Tomorrow
  2. Chain Gang Medley
  3. Old Man River
  4. Careful Man
  5. These Dreams
  6. It Doesn´t Have To Be That Way
  7. Dreamin´ Again
  8. Alabama Rain
  9. A Good Time Man Like Me Ain´t Got No Business (Singin´ The Blues)
  10. Next Time, This Time
  11. Bad, Bad Leroy Brown
  12. One Less Set Of Footsteps
  13. Roller Derby Queen
  14. Speedball Tucker
  15. I´ll Have To Say I Love You In A Song
  16. I Got A Name
  17. Recently
  18. Five Short Minutes
  19. Thursday
  20. The Hard Way Every Time
  21. Age
  22. Workin´ At The Car Wash Blues
  23. Lover´s Cross
  24. Salon And Saloon
  25. Top Hat Bar And Grille


Utgitt 1992 Format 2CD
Sjanger Rock Antall spor 49
Artist Jim Croce Label Atlantic
Leverandør Import Bestillingsnummer ATL92205.2