50th Anniversary Collection (CD)

The Andrews Sisters

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Bei Mir Bist Du Schon
  2. Gimme Some Skin My Friend
  3. Beat Me Daddy, Eight To The Bar
  4. Tuxedo Junction
  5. Bounce Me Brother With A Solid Four
  6. Pagan Love Song
  7. Shoo Shoo Baby
  8. Boogie Woogie Bugle Boy
  9. Rhumboogie
  10. Beer Barrel Polka
  11. Don´t Sit Under The Apple Tree With Anyone Else But Me
  12. Rum And Coca Cola
  13. Corns For My Country
  14. Civilization - (with Danny Kaye)
  15. Way Down Yonder In New Orleans - (with Al Jolson)
  16. I Can Dream, Can´t I?


Utgitt 1987 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 16 Artist The Andrews Sisters
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MCA42044.2