60 Essential Recordings (3CD)

Doris Day

109,00 10900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Secret Love
  2. The Deadwood Stage
  3. Just Blew In From The Windy City
  4. The Black Hills Of Dakota
  5. Love Somebody
  6. Sentimental Journey
  7. My Dreams Are Getting Better All The Time
  8. T'ain't Me
  9. Till The End Of Time
  10. Aren't You Glad You're You?
  11. Come To Baby Do
  12. You Won't Be Satisfied Until You Break My Heart
  13. Day By Day
  14. I Got The Sun In The Morning
  15. The Whole World Is Singing My Song
  16. Sooner Or Later
  17. Papa, Won't You Dance With Me?
  18. Thoughtless
  19. Confess
  20. Put 'Em In A Box, Tie 'Em With A Ribbon (And Throw 'Em In The Deep Blue Sea)
Disk 2
  1. Que Sera, Sera (Whatever Will Be Will Be)
  2. A Guy Is A Guy
  3. It's Magic
  4. Again
  5. My Darling, My Darling
  6. Everywhere You Go
  7. (Where Are You) Now That I Need You
  8. Powder Your Face With Sunshine (Smile! Smile! Smile!)
  9. Canadian Capers (Cuttin' Capers)
  10. (There's A) Bluebird On Your Windowsill
  11. Let's Take An Old-Fashioned Walk (With Frank Sinatra)
  12. Quicksilver
  13. Enjoy Yourself (It's Later Than You Think)
  14. I Said My Pajamas (And Put On My Prayers)
  15. Hoop-Dee-Doo
  16. Bewitched, Bothered And Bewildered
  17. I Didn't Slip, I Wasn't Pushed, I Fell
  18. A Bushel And A Peck
  19. Would I Love You (Love You, Love You)
  20. A Full Time Job
Disk 3
  1. If I Give My Heart To You
  2. (Why Did I Tell You I Was Going To) Shanghai
  3. I'll Never Stop Loving You
  4. Everybody Loves A Lover
  5. Domino
  6. Sugarbush (With Frankie Laine)
  7. When I Fall In Love
  8. No Two People
  9. My Love And Devotion
  10. Mister Tap Toe
  11. Ma Says, Pa Says
  12. Choo Choo Train
  13. A Purple Cow
  14. I Speak To The Stars
  15. Candy Lips
  16. Ready, Willing And Able
  17. Love Me Or Leave Me
  18. Let's Walk That-A-Way
  19. A Very Precious Love
  20. Pillow Talk


Utgitt 2016 Format 3CD
Sjanger Pop Antall disker 3
Antall spor 60 Artist Doris Day
Label Big3/Proper Bestillingsnummer BT3126

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende