69 Love Songs - Pt. 1 (CD)

The Magnetic Fields

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Absolutely Cuckoo
  2. I Don´t Believe In The Sun
  3. All My Little Words
  4. Chicken With Its Head Cut Off, A
  5. Reno Dakota
  6. I Don´t Want To Get Over You
  7. Come Back From San Francisco
  8. Luckiest Guy On The Lower East Side, The
  9. Let´s Pretend We´re Bunny Rabbits
  10. Cactus Where Your Heart Should Be, The
  11. I Think I Need A New Heart
  12. Book Of Love, The
  13. Fido, Your Leash Is Too Long
  14. How Fucking Romantic
  15. One You Really Love, The
  16. Punk Love
  17. Parades Go By
  18. Boa Constrictor
  19. Pretty Girl Is Like..., A
  20. My Sentimental Melody
  21. Nothing Matters When We´re Dancing
  22. Sweet-Lovin´ Man
  23. Things We Did And Didn´t Do, The


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 23 Artist The Magnetic Fields
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MRG29466.2