Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
14 år etter debuten To Whom It May Concern (1996), og fire etter norskspråklige Til Meg (2006), slipper Unni Wilhelmsen sitt syvende album. Hun har igjen skrevet på engelsk (med unntak av avsluttende "Forslag til drøm", som har norsk tekst av Terje Borg), og i flott selskap med produsentene Erik Honoré & Jan Bang serverer hun spennende knitrepop i noenlunde samme gate som Hanne Hukkelberg. 7 er en utgivelse breddfull av melodiske og til tider melankolske perler, hvor Wilhelmsen vever historier som trekker lytterne inn i et parallelt univers hvor fargene er litt varmere og kjærligheten litt sterkere. Bang og Honoré har på sin side skapt et lydbilde som er både åpent og komplekst.

Albumet inneholder blant annet singlen "Delirium Park" og en coverversjon av Joni Mitchells "Both Sides Now". Blant musikerne som bidrar er Anders Engen, Audun Erlien, Arve Henriksen, Eivind Årseth og Lars Danielsson.

Sporliste

  1. Revolving Door
  2. Space Opera
  3. Delirium Park
  4. Pedestrian Slow
  5. Rain From Blue Skies
  6. Orange
  7. Secret
  8. Lucky
  9. Both Sides Now
  10. Forslag til drøm

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Unni Wilhelmsen
Label St. Cecilia Music Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer STCCD3

Anmeldelser