99 Cents And Remixes (CD)

Chicks On Speed

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Shooting From The Hip
  2. We Don´t Play Guitars (Feat. PEACHES)
  3. Wordy Rapping Hood
  4. Coventry
  5. 99 Cents
  6. Sell-Out
  7. Culture Vulture
  8. Universal Pussy
  9. Love Life
  10. Shick Shaving (Feat. MISS KITTIN)
  11. Fashion Rules
  12. Flame On
  13. We Don´t Play Guitars (Feat. Peaches) (Bonus Video)
Disk 2
  1. We Don´t Play Guitars (A CHICKEN LIPS Play Dub Version)
  2. We Don´t Play Guitars (CRISTIAN VOGEL Remix)
  3. We Don´t play Guitars (GERHARD POTUZNIK Remix)
  4. We Don´t Play Guitars (CAPTAIN COMATOSE Remix)
  5. We Don´t Play Guitars (CHRISTOPHER JUST Beat To The Drum Mix)
  6. We Don´t Play Guitars (TIEFSCHWARZ Remix)
  7. Wordy Rappinghood (TREVOR JACKSON/PLAYGROUP Remix)
  8. Wordy Rappinghood (DAVE CLARKE´s Punk Remix)
  9. Wordy Rappinghood (TREVOR JACKSON/PLAYGROUP Mix Instrumental)
  10. Wordy Rappinghood (Directed By Deborah Schamoni) (Bonus Video)


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Chicks On Speed
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CHSP12.2