Evig Din (CD)

Morten Abel

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Morten Abel er en av norsk musikks virkelige storheter. I februar 2015 ble han tildelt Spellemannprisens hederspris, og i desember 2017 ble han innlemmet i Rockheim Hall Of Fame.

Evig Din er Abels syvende album og følger opp I Fullt Alvor (2015). Albumet har Morten Abels musikalske kjennetegn fullt intakt, men går et hakk lengre enn sin forgjenger. Evig Din er et forandringspreget kjærlighetsalbum. Det er mørkere, det overrasker, har mer brodd og er mer personlig.

Som artist og låtskriver er Morten Abel en nysgjerrighetsmaskin, på konstant søken etter bevegelse og å skape noe nytt i eget uttrykk. Herunder første single og albumets åpningsspor "Andre Goe Daga", der han for første gang i karrieren synger på sitt andre morsmål, Bodø-dialekten.

Evig Din er innspilt i Elektrolud Studio og St. Petri kirke i Stavanger. Stavanger Symfoniorkester medvirker på syv av albumets ni låter. Albumet er mikset av Jørgen Træen og Jonas Kroon ("Andre Goe Daga"), og mastret av George Tanderø.

Morten Abels karrierevei har vært lang, suksessrik og brokete. Fra Bodø til Stavanger, via Mods, The September When, Peltz og til de senere års solo-album. Fellesnevneren for alle hans musikalske eskapader er låt-teften, som gjør så å si alt han har rørt ved til kritikerroste og kommersielle suksesser.

Sporliste
  1. Andre Goe Daga
  2. Lenkegjengen
  3. Evig Din
  4. I År Som I Fjor
  5. Vil Det For Mye
  6. Aldeles Nydelig
  7. Apen Kjenner Ingen
  8. Lenge Leve Kjærligheten
  9. Våkn Opp
Produktfakta
Utgitt 2018 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Morten Abel
Bestillingsnummer CA01CD

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende