Turn On The Lights (CD)

Julie Bergan

179,00 17900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

Første studioalbum fra popkometen Julie Bergan.

Med stjernekrefter helt ut i fingerspissene har 23-åringen tatt steget inn i rampelyset, godt hjulpet av fengende låter som singlen «Incapable».

- «Incapable» handler om at det trygge valget ikke nødvendigvis er det riktige, for det må være noe magi der, sier Bergan.

Julie har sunget for familien så lenge hun kan huske, og gitaren hun fikk til jul som 8-åring er et av hennes største og første musikalske minner. Spol 15 år og hundre YouTube-videoer fremover i tid, og Julie fra Skien er en av landets største popstjerner signert til Warner Music Norway. På CV-en har hun allerede listetopper i både Norge og Sverige, utsolgte turnéer, årlige opptredener på VG-lista på Rådhusplassen, oppvarming for Justin Bieber både i Norge og i Spania, store radiohits som alle har solgt til platina («All Hours», «Arigato»), allsang på scenene til landets største festivaler, og en massiv fanskare i ryggen. Livet som låtskriver og artist tar sakte men sikkert form, heldigvis.

For unge fans er hun storesøsteren som baner vei. For jevnaldrende er hun en venninne som setter ord på det de ikke får sagt. Og for en hel verden av radiolyttere og publikum har hun på få år blitt en solid entertainer. Utover at hjertet banker for musikken, har den unge artisten også fokus på en mer likestilt musikkbransje og å gi håp til yngre jenter.

Sporliste

 1. Guilt Trip
 2. Turn On The Lights
 3. Us
 4. I’m Good
 5. Incapable
 6. Second Hand Love
 7. Selfish
 8. Karate
 9. Blackout
 10. Mantra
 11. If You Love Me (feat. Tunji Ige)
 12. Arigato

Produktfakta

Utgitt 2018 Format CD
Sjanger Pop Artist Julie Bergan
Label Warner Music Norway Bestillingsnummer 5054197983955

Anmeldelser