A Brief History Of Love (CD)

The Big Pink

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Debutalbum fra Øst-London som har opplevd massiv forhåndshype - og duoen som står bak The Big Pink-navnet mer enn leverer.

Milo Cordell og Robbie Curze sin musikk fremstår som en oppdatert utgave av støyrocken til Spacemen 3, The Jesus And Mary Chain og My Bloody Valentine, med maskinelle beats og romantiske tekster (eller i det minste tekster som er opptatt av kjærlighet, alle former for kjærlighet). De blander nydelig melodier med hylende feedback og gitarer som gråter som om de blir torturert.

Vokalist Jo Apps bidrar på tittelkuttet, og er med på å gjøre det til en lidenskapelig låt om smerte. Legg ellers merke til singlene "Too Young To Love", "Velvet" og "Dominos" - alle umiddelbare støypopklassikere for en ny generasjon shoegazere, en litt mer utadvent gjeng enn sine forbilder fra slutten av 80- og begynnelsen av 90-tallet.

Sporliste

 1. Crystal Visions
 2. Too Young To Love
 3. Dominos
 4. Love In Vain
 5. At War With The Sun
 6. Velvet
 7. Golden Pendulum
 8. Frisk
 9. A Brief History Of Love
 10. Tonight
 11. Count Backwards From Ten

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist The Big Pink
Label 4AD Bestillingsnummer CAD2916CD

Anmeldelser