A Century In The Curse Of Time - Limited Digipack Edition (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Steam Paves Its Way (The Machine)
  2. A Love Once New Has Now Grown Old
  3. This Won´t Last Forever
  4. The Best Is Yet To Come
  5. Lifeless
  6. Touch The Sky (When Darkest World Reached Dawn) (Bonus track)
  7. The Swan King
  8. Flesh And Hair
  9. A Century In The Curse Of Time


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Pyogenesis
Label AFM Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer AFM5449