A Christmas Cornucopia (UK-import) (CD)

Annie Lennox

Grunnet coronasituasjonen kan ikke varen skaffes for øyeblikket. Legg inn epostadresse om du ønsker å få beskjed når varen blir tilgjengelig igjen
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Annie Lennox, en av de mest ikoniske og suksessfulle kvinnelige artistene de siste 30 årene, er tilbake - og det på en måte vi ikke har hørt henne før. Annies sjette soloalbum, hennes første for Universal Music, er nemlig et julealbum. A Christmas Cornucopia samler nye og inspirerende tolkninger av elleve tradisjonelle høytidssanger, rundet av med en splitter ny Lennox-komposisjon kalt "Universal Child".

"Jeg har kjent til disse julesangene hele mitt liv, jeg har sunget dem siden jeg var liten. De er en stor del av livet mitt, så dette er ikke et vilkårlig utvalg låter" sier Annie selv. Albumet består av kjente sanger som "Silent Night", "First Noel" og "God Rest Ye Merry Gentleman", men også mindre åpenbare valg som "I'l Est Ne Le Divin Enfant" og "Lullay Lullay". Den sistnevnte vuggevisen omtaler Lennox som "den mørkeste julesangen hun kjenner til".

Innspillingen av A Christmas Cornucopia er gjort delvis i London, delvis i Cape Town, og koret African Children's Choir bidrar på flere av sporene. Alle inntektene fra albumet går til Annie Lennox Foundation, som støtter og utdanner HIV/AIDS-smittede kvinner og barn i Afrika.

Sporliste

 1. Angels From The Realms Of Glory
 2. God Rest Ye Merry Gentleman
 3. See Amid The Winter's Snow
 4. I'l est ne le Divin Enfant
 5. First Noel
 6. Lullay Lullay (Coventry Carol)
 7. The Holly And The Ivy
 8. In The Bleak Midwinter
 9. As Joseph Was A Walking
 10. O Little Town Of Bethlehem
 11. Silent Night
 12. Universal Child

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Annie Lennox
Label Island Bestillingsnummer 2753309

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også