A Christmas Kind Of Town (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Intro/Curtain Rises
  2. Christmas Time Is Here
  3. New York Is A Christmas Kind Of Town
  4. Baby It's Cold Outside
  5. Boozing It Up With Friends
  6. Holly Jolly Christmas
  7. Here We Come A-Wassailing
  8. Christmas Time's Comin'
  9. Let It Snow
  10. Quithmith Pudding
  11. Counting The Days Til Christmas
  12. Here We Come A-Wassailing
  13. Silver Bells
  14. Christmas With The Snow
  15. Have Yourself A Merry Little Christmas
  16. Handsome Santa
  17. Auld Lang Syne
  18. Here We Come A-Wassailing
  19. Outro/Curtain Call
  20. Counting The Days/A Christmas Polka



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Marah
Label Yep Roc Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer YEP2104.2