A Collection - Greatest Hits And More (CD)

Barbra Streisand

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. We're Not Makin' Love Anymore
  2. Woman In Love
  3. All I Ask Of You - (from "The Phantom Of The Opera")
  4. Comin' In And Out Of Your Life
  5. What Kind Of Fool - (with Barry Gibb)
  6. The Main Event/Fight
  7. Someone That I Used To Love
  8. By The Way
  9. Guilty - (with Barry Gibb)
  10. Memory - (from "Cats")
  11. Way He Makes Me Feel, The - (studio version)
  12. Somewhere - (from "West Side Story")



Utgitt 1989 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 12
Artist Barbra Streisand Label Compilations (I
Leverandør Sony Bestillingsnummer 5099746584528


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende