A Fine Romance (CD)

Stacey Kent

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Fools Rush In
  2. I´m Just A Lucky So And So
  3. I Won´t Dance
  4. So Nice
  5. There´s A Lull In My Life
  6. Don´t Be That Way
  7. Fine Romance
  8. If You Never Come To Me
  9. Dreamer
  10. More Than You Know



Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Jim Tomlinson, Stacey Kent
Label Candid
Bestillingsnummer CCD79354