A Fondness For Hometown Scars (CD)

Keith Caputo

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Crawling (A Fondness For Hometown Scars)
  2. In December (Beyond Our Grasp)
  3. Troubles Down (Attic Crawlspace)
  4. In This Life (Wake Up And Smell The Bodies)
  5. Nothing To Lose (X-Ray Illusion)
  6. Sad Eyed Lady (the Pressure And Need For Release)
  7. Silver Candy (Shivering Leafless & Hollowed-Out)
  8. Got Monsters (I No Longer Exist)
  9. Son Of A Gun (Jail Face)
  10. Devils Pride (Forever In Transition)
  11. Bleed For Something Beautiful (Turquoise Bloodline)
  12. Societys Deep Sleep (Meat Stink)


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Keith Caputo
Label Suburban Records Leverandør Import
Bestillingsnummer SOPL0013.2