A Fool in Love (CD)

Florence Rawlings

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Wouldn't Treat A Dog
  2. Only Woman In The World, The
  3. Riverboat
  4. Jump On The Wagon
  5. Wolf Man
  6. Fool In Love, A
  7. Hard To Get
  8. Can't Hold Your Hand
  9. Take Me In Your Arms And Love Me
  10. Can't Catch Me
  11. Dollar Of My Pain, A
  12. Love Can Be A Battlefield



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Florence Rawlings
Label Dramatico Bestillingsnummer DRAMCD0052