A Half Century Of Hits (3CD)

Jerry Lee Lewis

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Whole Lot Of Shakin´ Going On
  2. It´ll Be Me
  3. Hand Me Down My Walking Cane
  4. You Win Again
  5. End Of The Road
  6. I´m Feelin´ Sorry
  7. Great Balls Of Fire
  8. Lewis Boogie
  9. It All Depends (Who Will Buy The WIne)
  10. Breathless
  11. Down The Line
  12. High School Confidential
  13. Big Leg Woman
  14. Real Wild Child
  15. Let´s Talk About Us
  16. Little Queenie
  17. Bonnie B.
  18. Night Train To Memphis
  19. What´d I Say
  20. Invitation To Your Party
  21. One Minute Past Eternity
  22. I Can´t Seem To Say Goodbye
  23. Carry Me Back To Old Virginia
  24. Religious Discussion - (with Sam Phillips)
Disk 2
  1. High Heel Sneakers
  2. I´m On Fire
  3. Green, Green Grass Of Home
  4. Memphis Beat
  5. Another Place, Another Time
  6. What´s Made Milwaukee Famous (Has Made A Loser Out Of Me)
  7. Workin´ Man Blues
  8. She Even Woke Me Up To Say Goodbye
  9. Me And Bobby McGee
  10. To Make Love Sweeter For You
  11. There Must Be More To Love Than This
  12. Think About It Darlin´
  13. Chantilly Lace
  14. Once More With Feeling
  15. Drinkin´ Wine Spo-Dee-O-Dee
  16. Middle Age Crazy
  17. Meat Man
  18. Damn Good Country Song, A - (Alternate Vocal)
  19. That Kind Of Fool
  20. No Headstone On My Grave
  21. Your Cheatin´ Heart
  22. Whole Lotta Shakin´ Going On
Disk 3
  1. Rockin´ My Life Away
  2. Rita May
  3. Don´t Let Go
  4. I Wish I Was Eighteen Again
  5. Folsom Prison Blues
  6. Who Will The Next Fool Be
  7. Rockin´ Little Angel
  8. I´d Do It All Again
  9. Thirty-Nine And Holding
  10. Rockin´ Jerry Lee
  11. Over The Rainbow
  12. Down The Road A Piece
  13. Miss The Mississippi And You
  14. Crown Victoria Custom ´51
  15. It Was The Whiskey Talkin´ (Not Me)
  16. Good News Travels Fast - (previously unreleased)
  17. One Has My Name...The Other Has My Heart - (previously unreleased)
  18. Hadacol Boogie - (previously unreleased)
  19. Don´t Stay Away - (previously unreleased)
  20. Jerry Lee´s Boogie - (previously unreleased)


Utgitt 2006 Format 3CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 66 Artist Jerry Lee Lewis
Label Import Bestillingsnummer TMEL19232.2