A Heart Wide Open (CD)

Tish Hinojosa

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Never Say Never Love Again
  2. Would You Love Me Back Again
  3. Whatever Happened to Everyone Wanting to Care
  4. The Kitchen Table
  5. Blue Eyed Billy
  6. Finding Paris
  7. The Poet the Painter
  8. Derechos de el Corazon
  9. Lock and Chain
  10. Shotgun Ridin'
  11. Something More Than This
  12. A Thousand Shades of Red and Blue
  13. Volveras Amarme a Mi
  14. Untitled


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Tish Hinojosa
Label M2 Bestillingsnummer VALL15196.2